fbpx

NEVENKA KAMENIK

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da ozavestijo vzroke za svoje težave, jih odpravijo ter razvijejo svoje potenciale in izboljšajo kvaliteto življenja.

Že od nekdaj sem čutila, da imam dar za razumevanje ljudi. Moja pot me je naprej vodila v podjetništvo, kjer sem več let uspešno vodila svojo jezikovno šolo Trijona d. o. o. ter predavala na seminarjih za podjetja o učinkoviti komunikaciji, reševanju konfliktov, manipulaciji v medosebnih odnosih in psihologiji prodaje. Ob tem sem veliko časa posvečala tudi lastni osebni in duhovni rasti, preštudirala sem ogromno literature svetovno uveljavljenih duhovnih mojstrov kot so Sri Nisargadatta Maharaj, Osho, Rinpoche, Sadhana, Herman Hesse, Jung, Eckhart Tolle, Anthony de Bello pa tudi domačih avtorjev kot so Martin Kojc, Matjaž Regovec, Mario Baar ter se strokovno izobraževala na področjih terapij, meditacij, teozofije, alkimije in astrologije.

Imam terapevtsko licenco ameriškega Inštituta za multidimenzionalno celično zdravljenje za individualno zdravljenje srca in duše po metodi Kena Pagea. V Indiji sem pri dr. Vilinu Sooraj Hingeu postala voditeljica meditacij. Reiki mojstrstva sem se izučila pri Barbari Novak (Asia Tuma), nekaj let sem bila tudi članica Teozofskega društva v Sloveniji in društva Alkimisti Matjaža Regovca.

Na željo udeležencev meditacij sem razvila večmesečni multidisciplinarni program za osebno in duhovno rast Šola Življenja, ki posameznikom pomaga, da bolje spoznajo sebe, ozavestijo svoje odnose z drugimi in različne situacije v katerih so obtičali ter z lastnimi spoznanji presežejo ovire na poti do bolj kakovostnega življenja. Poleg Šole Življenja, vodenih meditacij in individualnih terapij organiziram tudi terapevtske počitnice, v okviru katerih sem na Baliju večkrat obiskala ashram Ratu Bagus, poznan po meditaciji s skakanjem (shaking meditation) ter spoznala zdravilko Wayan Nuriasih iz knjige Jej, moli ljubi.

Nevenka Kamenikterapevtka za osebni in duhovni razvoj, coachinja, mojstrica Reikija, voditeljica meditacij in ustanoviteljica Šole Življenja.