Reiki

Reiki je starodavna metoda zdravljenja telesa, uma in duha z univerzalno življenjsko energijo, ki prinaša ravnovesje in harmonijo. Izvajamo jo s pomočjo polaganja rok.

KAKO VAM LAHKO REIKI POMAGA?

UNIVERZALNA ŽIVLJENJSKA ENERGIJA

Reiki je Japonska tehnika za zmanjševanje stresa, sproščanje in zdravljenje s transformacijo življenjske energije, ki se pretaka po naših telesih. Beseda reiki izvira iz dveh japonskih besed “Rei”, ki pomeni božjo modrost oziroma višjo moč in “Ki”, ki pomeni življenjsko energijo. Reiki torej predstavlja spiritualno vodeno univerzalno življenjsko energijo.

Reiki nam pomaga, da celoviteje razumemo samega sebe, druge in svet v katerem živimo. Z rednim prakticiranjem tehnike hitreje dosežemo notranje ravnovesje, zdravje in sproščenost. Z vsako stopnjo reikija se vse bolj čistijo negativne energije v energetskem polju posameznika, okrepi se pretok energije v telesu, izboljšata se počutje in zdravje, življenje pa se začne hitreje spreminjati.

Z reikijem lahko predelate občutke krivde, jeze, ljubosumja, sovraštva in izboljšate odnose z drugimi in hitreje dosežete zastavljene cilje. Pomaga tudi pri odpravljanju različnih zasvojenosti, boljšemu delovanju zdravil, hitrejšemu okrevanju po operacijah. Z reiki tehniko lahko pomagate sebi in drugim, tako ljudem kot tudi živalim.

DELAVNICE REIKI

POSTANI REIKI MOJSTER

Znanje Reiki za samozdravljenje in zdravljenje drugih lahko pridobite skozi štiri enodnevne delavnice. Prvi del vsake delavnice je namenjen spoznavanju teorije, v drugem pa se naučite praktičnega delovanja Reiki. Za začetni tečaj Reiki ni potrebno nobeno predznanje.

STOPNJA 1: FIZIČNI REIKI

Trajanje delavnice: 5 ur

Cena delavnice: 60 €

PRIJAVA

Vsebina delavnice:

Udeleženec se seznani z zgodovino reikija in osnovnimi načeli ter osnovnim znanjem o energijskih centrih – čakrah. Nauči se osnovne tehnike polaganja rok za samozdravljenje in pomoč drugim.

STOPNJA 2: MENTALNI REIKI

Trajanje delavnice: 5 ur

Cena delavnice: 80 €

PRIJAVA

Vsebina delavnice:

Udeleženec se seznani z energijskimi telesi in se nauči različnih načinov odvezav v odnosih. Nauči uporabljati tri reiki simbole v različnih okoliščinah ter pošiljanja zdravilne reiki energije na daljavo.

STOPNJA 3: SPIRITUALNI REIKI

Trajanje delavnice: 5 ur

Cena delavnice: 120 €

PRIJAVA

Vsebina delavnice:

Udeleženec se nauči uporabe mojsterskega simbola, ki močno poveča delovanje reikija in moč ostalih simbolov. Ta stopnja pospešuje duhovno rast posameznika, da bo kasneje lahko pomagal drugim, vodil tečaje in jih vpeljal v posvetitve.

STOPNJA 4: MOJSTER-UČITELJ

Trajanje delavnice: 5 ur

Cena delavnice: 500 €

PRIJAVA

Vsebina delavnice:

Udeleženec je posvečen v mojstra – učitelja. S to stopnjo udeleženec postane samostojen reiki terapevt. Lahko prenaša znanje in izkušnje na druge in začne voditi svoje delavnice.